perjantai 28. tammikuuta 2011

if you find yourself special, show it to the whole world

Ne pienetkin asiat piristävät kummasti päivää. Tänään seistessäni bussipysäkillä eräs nainen tuli kehumaan mun meikkejäni ja mä... ensin hämmennyin, sitten hymyilin koko kotimatkan. Mun perusmeikkini on siis vähän normaalia huomiotaherättävämpi, thanks to my lentävät rajaukseni :D Mun meikkini siis, ja no, oikeastaan koko olemus herättää usein ihmisten mielenkiinnon, tosin usein vain negatiivisella tuloksella. Paljon on mulkoiltu ja naureskeltu. Mutta ne kerrat, kun joku tulee kehumaan, ovat harvinaista herkkua, mutta sitäkin ihanempia. Siksi varmaan on niin mahtavaa saada positiivista palautetta.

Olen melkoinen oman tieni kulkija, enkä mene massan mukana. Usein myös ihmettelen, miksi niin monet ihmiset haluavat sulautua ihmisvirtaan. Osalla syynä on varmasti se, että sattuu vain viihtymään sellaisessa tyylissä, mutta uskon, että monet haluaisivat erottua, mutteivat yksinkertaisesti uskalla. Mikseivät? Koska kun erotut joukosta, sinut huomataan, sinusta on helppo löytää vikoja, helppo lyöttäytyä erilaista vastaan. Ja ne, jotka ihailevat sinua, eivät uskalla sanoa sitä ääneen. Sanotaan, että ihmiset pelkäävät erilaisuutta, ja siksi lyöttäytyvät massastapoikkeavia vastaan. Onko kaikki se 'viha' vain pelkoa? En tiedä, en ole mikään filosofi, vaan ajatuksistaan avautuva kynsiblogin pitäjä.

Oliko mulla jotain pointtia tässä kirjoituksessa? Oli. Vaikka kuinka monet haukut saisit, muista että aina löytyy myös kannattajia. Pitäkää kiinni siitä, mitä haluatte olla, mihin uskotte, olkaa omia itsejänne, älkääkä murtuko ihmisten sanoista tai teoista. Jos uskallatte erottua massasta, olette jo kaiken sen haukkumisen yläpuolella.

"I'm beautiful in my way, 'cause God makes no mistakes, I'm on the right track baby, I was Born This Way."

kuvat we♥it

3 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Musta on ihanaa, että uskaltaa olla oma itsensä ja toteuttaa omaa tyyliään. En ymmärrä ihmisiä, jotka toteuttavat massavirtaa ainoastaan sen takia, koska niin "täytyy". Itse kyllä yleensä tykkään "massamuodista", mutta en toteuta sitä muiden mielipiteiden takia. Usein kuitenkin valitsen rennot höntsyvaatteet ja lähden sellaisilla vaatteilla kuin itse haluan, sillä rakastan rentoja vaatteita ja ihania värejä. Pukeutumistyylini siis vaihtelee päivän fiiliksen mukaan.

Kia kirjoitti...

Samaa mieltä että pitää olla oma itsensä. Tässä yks päivä kelasin että kun erottuu massasta, niin jos sut kidnapataan tai muuten katoat niin sut on helppo löytää :'D joo en tiedä mitä ihmettä taas mietin, mutta sut on helpompi löytää väkijoukostakin kun oot erikoinen :--D on tylsää olla ihan valju ^^
Ja voi toi sun meikki ois ollu kiva nähdä :)

mmajee kirjoitti...

Hah hauska tuo kidnappausjuttu :D
Ja ehkä mä joskus vielä paljastan naamani täällä :)