sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

lauantai leffateatterissa

Eilisen vietin leffateatterissa, leffoiksi valikoituivat Red Riding Hood ja Black Swan.
Red Riding Hood oli semmoinen 'ihan ookoo' mutta kuitenkin pienellä lisämausteella. Visuaalisesti oikein kaunis leffa, värimaailmakin oli mieluinen. Tarina melko tylsä, mutta vaikka luulin koko leffan tietäväni kuka se susi oli, ratkaisu tulikin ihan puskasta :D Siitä plussaa. Ja tietysti leffa täytyi nähdä koska Amanda Seyfried Ihan katsomisen arvoinen.Siinä missä Red Riding Hoodin jälkeen oli semmoinen normihyväfiilis, Black Swan tarjosi jotain ihan muuta. Olin arvosteluiden jälkeen osannut odottaa ahdistavaa psykologista trilleriä, mutta herranjumala miten hyvä se olikaan! Harvemmin tuijotan leffaa suu auki mutta välillä huomasin niinkin tekeväni. Leffan loputtua en meinannut osata kävellä ja oli jokseenkin tosi ahdistunut fiilis. Ihan mieletön kokemus!Kumpaakin leffaa siis suosittelen, mutta Black Swan kannattaa kyllä herkkien ihmisten jättää väliin.

Kertokaa toki omat mielipiteenne kyseisistä leffoista !

Tähän loppuun vielä hyää musaa, ja mun on pakko sanoa, että toi video on niin uskomattoman makee! Sanokoot muut mitä vaan, me likes

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tincalin esittele blogisi-postaukseen laittamasi kuvauksen perusteella oli pakko tulla katsomaan mitä söpöä täältä löytyy. Sweet! :)
Musta black swan oli pelottava ja myös ahdistava. Todella taitavasti tehty leffa. Etukäteen en osannut odottaa miten suureen osaan seksuaalisuus nousee elokuvassa. Tässä olis Freudilla ollut analysoimista :)

mmajee kirjoitti...

Kiva että löysit tänne :)

Anonyymi kirjoitti...

KISS ME KIKI KISS ME