lauantai 21. huhtikuuta 2012

we are forced to get married

Jälleen on pienen huijauksen aika. Nämä kynnet nyt ei sinänsä tänne kuuluisi mutta hei, selitänhän mä muutenkin kaikkee turhaa täällä. Nää ny vaa on söpöt! ja anteeksi kuivat kynsinauhat ;_____;
Tällä kertaa siis 100 % tekokynttä. Seppälästä löytyi Cawaii- tekokynnet, ja nuo rusetit vaan vetosi muhun. Kymppi meni taas sinne, oh dog ;__; Ärsytti muuten kun tajusin että koko pakkauksessa, jossa on yhteensä 20 kynttä, oli vaan kuudet rusetilliset. Jotenka peukalot ja pikkurillit jäivät sitten paljaaksi. No jaa. 

IRL sitä on ainakin kyselty paljon, joten oletan että joku teistäkin kysyisi noiden käytännöllisyydestä. Aluksi noihin oli tosi vaikea tottua, ja niitä varoi hirveästi, mutta nopeesti niihin sitten tottuikin. Liimasin paketin mukana tulleella liimalla, ja on kyllä ollut pitävää tavaraa (vertailussa mun kaikkiin edellisiin halpiksiin). 

Eli ihan kivaa vaihtelua, mutta eiköhän pian ole taas ihan omat kynnet käytössä :)

BILEPERJANTAAAAI eikun se olikin eilen. Tänään vähän rauhallisemmin Angry Birdsien tahtiin :D

6 kommenttia:

Meri and Anni kirjoitti...

On kyl yli-söpöt kynnet! ;w; <3

~Anni

Roosa kirjoitti...

Oiiii onpa söpöt <3

Irene kirjoitti...

Oooo ihanat! :3

mmajee kirjoitti...

Kiitukset kaikille <3

Shaqu kirjoitti...

On kyllä aivan suloisuudet nuo kynnet <3 Itseäni kiinnostaa, jääkö sitten kovia liimajälkihärpäkkeitä kynsiin vai lähtikö nätisti ja alta paljastui puhtaat omat kynnet :D Oon itse todella skeptinen tuollaisten tekokynsien suhteen, vaikka en ole koskaan itse kokeillutkaan. Tulee heti mielikuva että ne lähtee ja näyttää todella feikeiltä (eivät kyllä ainakaan siun kuvassa tosin näytä) ja kaikkea muuta kamalaa :D Mut ehkei ne olekaan niin pahoja?

mmajee kirjoitti...

Shaqu: Seuraavan postauksen yhteydessä laitan kuvaa ja kerron miten kävi :)