lauantai 24. maaliskuuta 2012

and the bad blogger award goes to... YOU! - HAHAHAHAwaitwut

Nyt näyttäis olevan taas se aika vuodesta kun bloggaaminen ei oikein nappaa. Tai en mä nyt ainakaan kauheen innostuneelta vaikuta kun menee _kolme_ viikkoo saada kaks kuvaa ladattuu ja pieni pläjäys tekstiä?
No on siihen voinut vaikuttaa sekin että nää kynnet oli NIIIN rumat. Tein nää eräs ilta, nukuin yön yli ja katoin aamulla, ei helvetti, näähän on ihan kauheet. Niin että olkaa hyvät, rumat kynnet tulee tässä:
 WHAT WAS I THINKING? Alla BK Deluxen lakka jolla-ei-vieläkään-ole-nimeä, koristelussa käytetty Color Clubin Take The Stage, Kissin valkoinen koristelulakka ja Inglotin pinkki koristelulakka. turha ees kysyy mitä mä yritin noilla 'koristeluilla' mulla ei ole itsellänikään mitään hajuu :D
Mulla on vielä muutamia rästipostauksia jotka yritän saada mahd. pian tehtyä, mutta älkää nyt mitään tajunnanräjäyttäviä juttuja odotelko lähiaikoina, kun mun kiinnostuskiikarini on jossain ihan muualla kuin blogimaailmassa. Ei, en pidä varsinaista taukoa koska mua itseäni hyödyttää se että kaikki mun kynnet on täällä, mutta ehkä tää on... puoliaika? BA DUM TSH.

p.s musta on huvittavaa että aina kun blogin taso mun mielestä laskee, lukijat lisääntyy. Kun taso taas on mun mielestä hyvä, kaikki kaikkoontuu :D

3 kommenttia:

Dudu kirjoitti...

Olen mä kyllä rumempiakin lakkauksia nähny... ;D Must noi on oikein kauniit ainakin kuvassa :)

Roosa kirjoitti...

Moi Mari mäkin tein blogin :D

mmajee kirjoitti...

Dudu: Heheh no kiitos :D

Roosa: DUN DUN DUUUU oke meen kattoon :D