maanantai 20. helmikuuta 2012

there will be glitter

Esittelyssä uusia lakkoja, uusia ja extreme-kimaltavia! Tai siis ainakin osa.
 Sain Hello Kitty- tuliaslakkoja Kanarialta, sävyt vasemmalta oikealle: Rose Eden, Lola Lilas, Purple Mary ja Le Fric C'est Chic.
 Vasemmalla myöskin Kanarian-tuliainen, BK Deluxe, josta en ole mitään sävynumeroa/nimeä löytänyt, keskellä Seppälästä bongattu Wild&Mild- crackle lakka, sävy 13- Athena. Mitä muuten vähän testailin niin ei ollut kyllä kauhean hyvää, ainakin jos vertaa IsaDoran crackleihin. Oikealla seisoo Color Clubin Sugarplum fairy, joka löytyi alkuviikosta uuden Cesarsshop-paketin sisältä.
 Ja sitten päästään niihin ihanuuksiin joihin otsikko viittaa, jotka nettikuvissa saivat mut sanomaan aaaaaaaw! ja kun paketista ne kuorin, vielä kovempaa sanoin AAAAAAW! Niin... glitteristä
Kyseessä siis Color Clubin Backstage Pass collection. Neljä ihanuutta tuli klikkailtua ostoskoriin (ehkä myöhemmin loput kaksi?), saanko esitellä vasemmalta oikealle: Take the Stage, Platinum Record ja Fame & Fortune. Viimeksi mainittu näytti ensiksi aivan OPI:n I Lily Love You:lta, mutta Lily-lakassa on enemmän väriä, se taittaa myös vihreään ja lastut ovat pienempiä.

Jajajajaja Tiimarista löytyi taas ihania glittereitä Kymppi on aika suolainen hinta mutta mitäpä sitä ei ihanuuksien eteen tekisi :D

Nyt ne miettii, 'hei duuuude, sanoit ihan selvästi että ostit NELJÄ backstage pass- lakkaa, ja esittelit vaan kolme!'
True, neljännen näette huomenna ;)

4 kommenttia:

Shaqu kirjoitti...

Aaaa noi Hello Kitty -lakat on nii suloisia <3 Ja väritkin on ihania. Samoin tuo Wild&Mildin lakka näyttää aivan ihanaiselta, harmi vaan että on crackle niin ei itseäni niin innosta (tai siis ONNEKSI on crackle niin ei tarvitse hankkia sitäkin...).

mmajee kirjoitti...

Hahah kiitos :D

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköisiä nuo HK-lakat! Vai Kanarialta? Pitääpä pitää silmät auki ensi viikolla. ;)

mmajee kirjoitti...

Jeps :)