maanantai 27. joulukuuta 2010

about last night

Sanoista tekoihin. Tässä olisi mun joulukynteni, joskaan ne eivät järin ihmeelliset olleet ja kuva on aivan järkyttävä, pahoittelut siitä!
 Anyways, alla H&M sävy Gold, kärjissä Bootsilta ostettua 17- merkkistä lakkaa, sävy Ruby Dazzle, oikein jouluinen, muttei pääse kuvatessa ollenkaan oikeuksiinsa. Kullan ja punaisen kaveriksi vielä Kissin Nail art linerilla valkoista.

 Jouluksi tein myös ensimmäistä kertaa ilman muiden apua cupcakeja, ja no, jälki oli sen mukaista. Kyllä nuo ihan hyviltä maistuivat, ei siinä mitään mutta kivempi syödä kivannäköisiäkin :D enkä sitten osannut edes ottaa edustavia kuvia...

 Kaveri oli tehnyt joululahjaksi tämänäköisiä! Ulkonäkö oli näissä vähän enemmän kohdallaan...
 Torstaina piipahdin myös kaupoilla, ja ostin seppälästä xoxo- korun hintaan 2 e. Ei paha.
 Sitten niihin joululahjoihin! Kaikkia en jaksanut kuvata mutta kyllä tässä suurin osa tulee. Yllä olevasta kuvasta löytyy siis kaksi hajuvettä, Adidasta ja Pumaa, sekä suihkugeeli. Mitä noita nyt olen ehtinyt testaamaan, niin ihan hyviltä tuoksuvat. Tuo Adidaksen tuoksu, Fruity Rhythm, tuo todellakin hedelmät mieleen! Todella pirteä. Ja Puman Flowing, en osaa oikein kuvailla sitä mutta sanotaan että se on raikas ja tyttömäinen :) Kumpaakaan en siis ollut pyytänyt mutta ihmiset olivat kuitenkin osanneet valita juuri sopivat mulle.
 Paketista löytyi myös Dependin pakkaus, joka sisälsi top coatin, kaksi art lineria, kynsitarroja ja strasseja.
 Toinen liner on kullan värinen ja toinen hopeanharmaa.
 Meikkejä löytyi myös...
 ...sekä meikkipussi jossa oli söpö cupcake- pinssi :)
Tänään on tullut  taas katteltua telkkaria, mm. Some like it hot, aivan ihana leffa!

Yhdelle joululahjalle säästän kokonaan oman postauksen, jonka luultavasti teen huomenna, ja huomenna kerron myös enemmän matkastani, joten stay tuned!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kynnet!!

http://dreamsarerealfuckreality.blogspot.com/

mmajee kirjoitti...

kiitos =)